Predstavljanje festivala Dok’n’Ritam 1. juna u SKCNS Fabrici

Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam biće predstavljen u SKCNS Fabrici 1. juna u 21 čas. U pitanju je jedinstveni festival u Srbiji koji, pored takmičarske i revijalne selekcije muzičkih dokumentaraca, uključuje i promocije muzičkih knjiga, kao i koncerte afirmisanih i neafirmisanih sastava iz regiona.

Festival se održava u Beogradu, u Domu kulture Studentski grad, a u septembru 2023. će biti održan osmi put. U sklopu predstavljanja festivala, biće prikazani filmovi “Uskrs, grad i rock’n’roll” i “Rainey”, dokumentarci koji su nagrađeni na prethodnim izdanjima Dok’n’Ritma. Posle projekcija, razgovaraćemo o festivalu i muzičkim dokumentarcima sa direktorkom festivala Sandrom Rančić, Igorom Toholjem, suosnivačem i selektorom festivala D’n’R i autorima prikazanih filmova.

Satnica:

21:00 – projekcija filma “Rainey”, autora Miloša Tasića

21:35 – projekcija filma “Uskrs, grad i rokenrol”, autora Ivana Velisavljevića i Katarine Janković-Popović

22:00 – razgovor sa Sandrom Rančić, osnivačicom i direktorkom festivala Dok’n’Ritam, Igorom Toholjem, suosnivačem i selektorom festivala D’n’R, i autorima filmova Katarinom Janković-Popović, Ivanom Velisavljevićem i Milošem Tasićem

Ulaz je besplatan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

СТУДЕНТСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР НОВИ САД