Izložba “Ružno, u redu”, Vanje Babić i Teodore Milić

Izložba “Ružno, u redu”, Vanje Babić i Teodore Milić, studentkinja Slikarstva u klasi profesora Dragana Matića, biće otvorena u ponedeljak u 19 časova u galeriji SKCNS Fabrike. Izložba obuhvata skice, vežbe, ideje, a moći će da se pogleda do nedelje, 3. aprila.

Teodora Milić je rođena 2000. godine u Novom Sadu. Završila je novosadsku Školu za dizajn „Bogdan Šuput“, a Akademiju umetnosti upisala je 2019. godine u klasi profesora Dragana Matića.

Dosadašnja postignuća: učešće u umetničkom projektu “Kućne vežbe” autorke Andree Palašti, Galerija SULUV (2019); dva izložena filma u okviru projekta “Muzej mladih” u Spomen zbirci Pavle Beljanski (2019); nagrada fonda „Milivoj Nikolajević“ za najbolji crtež-studiju (2020); učešće u projektu „Razlike“ (2020) godine i u projektu „Otići ili ostati“ Bel Art galerije (2022).

Vanja Babić je rođena 1999. godine u Vrbasu gde je završila Gimnaziju “Žarko Zrenjanin”. Akademiju umetnosti upisala je 2018. godine u klasi profesora Dragana Matića. Iste godine učestvovala je u umetničkom projektu „Biti in“ u Sloveniji i bila je deo projekta Andree Palašti „Kućne vežbe“, predstavljenog u Galeriji SULUV 2019. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

СТУДЕНТСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР НОВИ САД