Koncert benda „E-Play“ 18. decembra u SKCNS Fabrici

E-play, foto: D. Mataruga

Srpski alternativni sastav iz Beograda, „E-Play“, nastupiće u subotu, 18. decembra u SKCNS Fabrici. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova. Koncert će početi u 20 časova i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

„E-Play“ je osnovan 1998. godine i karakteriše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i nežne – atmosferične gitare. Sastav „E-play“ iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma „Munje“, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću…), a muzika ovog benda nalazi se u filmovima: „Potraga za srećkom“ i „Zduhač znači avantura“.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je i dalje veoma aktivan. Beogradski „E-play“ je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS. Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS). Pored toga bend je objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri za pesmu “Srešćemo se neki drugi put”, izbacio je svoj album “Sloboda” na vinilu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje glumica Sloboda Mićalović… Tokom 2021. godine bend dobija nagradu za pesmu “Sloboda” za najbolju pesmu i spot godine. Nedavno su objavili novi singl i spot „Hotel Jugoslavija“, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

СТУДЕНТСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР НОВИ САД