Koncert bendova „Killo Killo Banda“ i „Deep Steady“ u Fabrici

Novosadski bendovi „Killo Killo Banda“ i „Deep Steady“ nastupiće u petak, 12. novembra u Fabrici SKCNS-a.

„Deep Steady“ je ska/džez bend koji svira jedinstvenu verziju old school instrumentalne muzike začinjenu groovy ritmovima i kreativnom improvizacijom. SKC Novi Sad objavio je prvi i do sada jedini album benda „Deep Steady“, u avgustu 2018. godine.

Studentski kulturni centar Novi Sad objavio je takođe i novi album „Killo Killo Bande“ pod nazivom „Pobeda je biti čovek“. Ovo je četvrti studijski album benda i čini ga 11 novih pesama, kao i jedan remix, a na fizičkom izdanju objavljena su i dva singla kao bonus pesme: „Nema me“ i „Vinska pesma“.

„Banda je u osnovi ostala dosledna sebi i originalnoj, istinskoj energiji kojom ovaj sastav prirodno zrači već dugi niz godina. Pesme su žanrovski raznovrsne, te kao i na prethodnim albumima pored najprisutnijeg reggae-a, možemo čuti i afro-funk, rock-steady, dub pa i hip-hop. U tekstovima se bavimo životnim temama, često na prepoznatljiv, duhovit i samokritičan nacin, a sazrevanju našeg sastava svedoči i sve snažnija poetika koja stimuliše slušaoca na introspekciju i lični razvoj, sa ultimativnom altruističkom porukom – pobeda je biti čovek“, objašnjava frontmen benda Vojislav Malešev.

Killo Killo Banda Foto: Siniša Dronjak

CD „Killo Killo Bande“ možete poručiti preko Fejsbuk stranice benda: https://www.facebook.com/killokillobanda, a digitalno izdanje albuma, za potrebe streaminga i online kupovine, možete naći na svim poznatim platformama pod etiketom  Ammonite records iz Beograda na ovom objedinjenom linku: https://orcd.co/04ddpoy kao i na bandcamp stranici samog benda: https://killokillobanda.bandcamp.com/album/pobeda-je-biti-covek.

Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta. Svako ko želi, dobiće na poklon CD „Killo Killo Bande“. Vrata Fabrike otvaraju se u 18 časova, a koncert će početi u 18.45 časova i trajati do 21.45. Koncert će se održati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije. Fabrika se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

СТУДЕНТСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР НОВИ САД